amunt

Del Maresme a la Universitat de Donosti

El futur de l'agricultura ecològica

Del Maresme a la Universitat de Donosti
Del Maresme a la Universitat de Donosti

Aquesta setmana s'ha celebrat la trobada "NERSO: nuevos modelos de negocio para una agricultura ecológica sostenible”, Universidad de Deusto - Campus Donostia-San Sebastián (15 i 16 juny 2023).

Del Tros de l'Uri, Oriol Arias hi ha participat com a ponent.

L'agricultura ecològica és l'alternativa més sostenible pel medi ambient, més saludable i amb un impacte social més positiu. Tot i això, tot i que ha crescut de manera espectacular en els últims 20 anys (a Europa, la superfície agrícola dedicada a l'agricultura ecològica s'ha multiplicat per 5), només representa el 9,2% del total i s'enfronta a importants reptes que poden comprometre el seu futur.

En aquest context, el projecte NERSO (finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació) ha servit per identificar les opcions estratègiques que porten a una major sostenibilitat integral.

Estem agraïts d'aquesta participació i creiem que aquests esdeveniments contribueixen a l'avenç de pràctiques més respectuoses amb el medi ambient en el sector agrícola.

https://www.deusto.es/es/inicio/vive/actualidad/noticias/deusto-donostia-acoge-un-encuentro-sobre-el-futuro-de-la-agricultura-ecologica-sostenible-/noticia

https://www.noticiasdegipuzkoa.eus/deusto/2023/06/16/deusto-donostia-acoge-encuentro-futuro-6955998.html

https://www.gipuzkoagaur.com/2023/06/13/deusto-donostia-acoge-un-encuentro-sobre-el-futuro-de-la-agricultura-ecologica-sostenible/