amunt

L'hort

Verdures i fruites ecològiques a Barcelona i el Maresme

El Tros de l'Uri ens dediquem a sembrar i plantar tota mena d'hortalisses, de llegums i de plantes aromàtiques. Complementem aquesta oferta amb fruita de producció pròpia i d'altres petits productors de Catalunya.

Sempre hem cregut que hi ha una opció molt més ecològica i molt més sana d'alimentar-nos, i que és fàcil accedir-hi. Per aquest motiu el Tros de l'Uri prepara cistelles de fruita i a verdura i les entrega a domicili. Ens diferencia d'altres projectes d'horta el fet que oferim cistelles obertes, on podeu escollir tots els productes de manera personalitzada, com si fóssiu a mercat. 

Apostem per una gran diversitat de cultius, i ens apropem a la producció de 120 varietats diferents cada any.

De la nostra àmplia varietat de cultius destaquen:

  • A l’estiu els tomàquets de diverses varietats.
  • A la tardor i l’hivern la mongeta del Ganxet, que cultivem seguint les directrius de la Denominació d’Origen Protegida (DOP), i la carxofa. També fem altres llegums de qualitat locals com poden ser el fesol de sastre, genoll de crist, pom o de Santa Pau.
  • A la primavera, el pèsol omple els nostres camps.

Sempre servim producte fresc, per això sembrem el mateix producte en diferents parcel·les de manera successiva. Això ens permet abastir verdures fresques durant llargues temporades de l'any (sempre respectant la temporalitat de cada producte).

El Tros de l'Uri i els seus productes són:

  • De llavors ecològiques, que no han estat tractades ni modificades genèticament. 
  • De temporada, cultivats de manera sostenible i respectant la biodiversitat del territori.
  • Lliures de tòxics.
  • Respecten el productor local i enforteixen el teixit agroalimentari del territori.
  • De proximitat, assegurant un recorregut curt i reducció de les emissions de CO₂.

El resultat són productes de qualitat, amb un gran gust i amb un alt nivell nutritiu. 

A nosaltres ens encanta poder oferir una opció d'alimentació sana i sostenible a moltes famílies i persones cada setmana. Si adquiriu una cistella, trobareu verdura, llegums, fruita i herbes que han crescut al costat de casa vostra. Gaudireu de productes ecològics acabats de collir i d'un gust espectacular!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A més de les cistelles de fruita i verdura a domicili, també servim a menjadors escolars, mercats, botigues i restaurants ecològics. La nostra missió és fer més accessible el menjar bo i sa, apropant el producte ecològic i de proximitat a les taules dels consumidors. Per això servim a les ciutats de Barcelona, Badalona i Alt Maresme.